logo-combined

LiBerty Expertisebureau B.V.
Directeur eigenaar: de heer Ing. H.M.C.P. Broeders re.

Postadres:
LiBerty Expertisebureau B.V.
Postbus 270
4940 AG Raamsdonksveer

Belangrijke nummers:
Tel.  Fax. Kamer van Koophandel: 18076080
IBAN code: NL58 RABO 0115666273
BTW nummer: NL 8137.34.617.B.01

Email: broeders@libertyexperts.nl

Schadeafhandeling

Voor de afhandeling van een aansprakelijkheidschade is het belangrijk een vakbekwaam expert in te schakelen. Controleer daarom altijd of de door u gekozen expert een NIVRE Register-Expert is. Met het inschakelen van een NIVRE Register-Expert ben u zo goed mogelijk verzekerd van een vakbekwaam, onafhankelijk en objectief oordeel met betrekking tot uw schade en mogelijke claim. NIVRE Register-Experts staan geregistreerd bij het Nederland Instituut Van Register Experts (NIVRE) Op de site www.nivre.nl vindt u onder het kopje aansprakelijkheid/ technische varia meer informatie.

Voor een juiste afhandeling van een schade is het natuurlijk van groot belang dat de expert zich een goed oordeel kan vormen over de totale situatie. Om een en ander volledig in kaart te brengen is ook uw visie van groot belang. Het is belangrijk dat u uw gedachten over de ontstane situatie met de expert deelt en de vragen stelt die u bezig houden. Bereid daarom het gesprek met de expert goed voor. Onderbouw uw visie op de situatie met relevant, tastbaar en objectief bewijs en overhandig de expert kopieën van relevante (bewijs) stukken. Duidelijke digitale foto’s, die een goed beeld van de situatie laten zien, zijn een waardevolle aanvulling voor de beoordeling.

Bij het bezoek van de expert is het essentieel dat hij de situatie met eigen ogen kan beoordelen. Zorg er daarom voor dat hij de beschadiging goed kan bekijken. Als er hiervoor extra hulpmiddelen nodig zijn, regelt u dan vooraf de benodigde materialen (zoals bijvoorbeeld een ladder) en meldt mogelijke voorzorgsmaatregelen voor de expert, bij het maken van de afspraak.

Laat voor u het gesprek met de expert heeft, uw gedachten gaan over de ontstane situatie. Onderbouw uw standpunt bij voorkeur met inzichtelijke prijsopgaven van degene die u het herstel daadwerkelijk wil laten uitvoeren. In deze offertes moeten hoeveelheden, eenheidsprijzen en de herstelmethode zijn opgenomen. Informeer voor u een offerte opvraagt of deze opgave voor u vrijblijvend en kosteloos is.