logo-combined

LiBerty Expertisebureau B.V.
Directeur eigenaar: de heer Ing. H.M.C.P. Broeders re.Postadres:

LiBerty Expertisebureau B.V.
Postbus 270
4940 AG Raamsdonksveer

Belangrijke nummers:
Tel.  Fax. Kamer van Koophandel: 18076080
IBAN code: NL58 RABO 0115666273
BTW nummer: NL 8137.34.617.B.01

Email: broeders@libertyexperts.nl

Bouwkundige en letselschade

Ook bij letselschadekwesties wordt bouwkundige expertise verleend. Er wordt dan een beroep gedaan op de bijzonder ervaren expert als het gaat om de beoordeling van technische en financiële schade in deze specifieke zaken. De bouwkundig expert beoordeelt, op basis van zijn professionele inzicht en jarenlange ervaring, de ontstane situatie. Hij kan door zijn kennis van het dynamische proces van de bouw de precieze toedracht in kaart brengen.

Bij letselschade waarbij de gedupeerde voorgenomen werkzaamheden als bouwkundig onderhoud of een geplande verbouwing niet zelf meer kan uitvoeren, kan de bouwkundig expert het financiële nadeel van de gedupeerde vaststellen. Bij deze beoordeling wordt een zorgvuldige afweging gemaakt van de schetste situatie, de hoeveelheid arbeid, tijd, de aard en de omvang van de bouwkundige werkzaamheden en de situatie van de betrokkene(n).

De LiBerty expert wordt regelmatig succesvol ingezet in deze specifieke situaties. LiBerty weet uit ervaring dat behalve gedegen kennis, kunde en ervaring ook kwaliteiten als empathie en tactisch vermogen een grote rol spelen in deze vaak gevoelige kwesties.